Om Glide

Glide betjenes via en intuitiv app


 

Glide platformen kan både anvendes online ved hjælp af en computer men den optimate brugeroplevelse sker gennem den intuitive, dansksprogede app..

Hvad er Glide?


 

Glide er navnet på vores teknologiske delebilsplatform, der letter dagligdagen for brugere af virksomhedens biler samt giver overblik og nemmere administration af virksomhedens bilflåde.

 

Glide anvender innovative teknologier for at levere let adgang til mobilitet for erhvervsfolk. Professionel carsharing handler om at give mobilitet til medarbejdere så de kan opnå deres forretningsmål. Med dette fokus er Glide blevet udviklet for at levere en digital brugerrejse, som er intuitiv, praktisk og effektiv.

 

Ved hjælp af en lille enhed monteret i bilen samt en intuitiv app og web løsning sikres overblik og der gives adgang til brugbare funktioner, både i daglig drift samt f.eks. i forbindelse med håndtering af nøgler, booking og skader.

 

Hvad kan Glide?


 

Glide Mobility hjælper med at løse din virksomheds mobilitetsudfordringer, inklusiv reduktion af omkostninger til taxa og kørsel i private biler, mulighed for reduktion af bilflåden gennem effektiv udnyttelse, tracking af biler samt nem og hurtig administration af brug, booking, skader, nøgler med videre. Reducering af CO2-udslip kan hjælpe med at spare penge, forbedre miljøet og samtidig styrke virksomhedens grønne profil.

 

Nogle af de centrale teknologiske funktioner inkluderer:

Visuel og intuitiv mobil app for brugere (iOS & Android)

Omfattende web reservations- og back-office platform

App baseret skaderapportering af biler

Køretøj geolokalisering fra back-office og mobil app

Skræddersyet funktionalitet og brugeroplevelse til hver enkelt virksomhed

 

Glide kan evt. hjælpe dig med at tilføje ultra effektive elektriske køretøjer til din flåde. Erhvervsbildeling kombineret med elektriske køretøjer er en effektiv måde at blive mere grøn på og de grønne biler kan faktisk dække en stor del af en virksomheds behov for mobilitet. Men da enhver virksomheds mobilitetsbehov er unik er Glide ikke forbeholdt elbiler. Glide er en fleksibel mobilitetsløsning som giver dig muligheden for at vælge køretøjer, som er bedst egnet for præcis din virksomheds behov.